Podcast: Morgen organiseren we anders - namelijk regeneratief

Hoe zorg je voor een betere wereld met je organisatie? Minke Buizer praat met Matthijs Westerwoudt van Wilder Land over regeneratief organiseren.
Date
15 juli 2022
Author
Minke Buizer
Categorieën
  • Podcast: Morgen organiseren we anders
  • Regeneratief organiseren
Podcast Morgen organiseren we anders - regeneratief

Podcast: Morgen organiseren we anders

In de podcast Morgen organiseren we anders gaat organisatieveranderaar Minke Buizer van Organize Agile in gesprek met experts én ervaringsdeskundigen over anders organiseren in de toekomst. Samen met de gasten ontdekt ze wat er is nog meer is op organisatiegebied én wat nu al werkt binnen organisaties.

 

Regeneratief organiseren: hoe zorg je voor een betere wereld met je organisatie?

Matthijs is één van de twee oprichters van Wilder Land. Wilder Land maakt (on)kruidenthee die de Nederlandse biodiversiteit herstelt. Matthijs inspireert met zijn verhaal over hoe je een organisatie opzet, waarbij de eigen groei altijd zorgt voor een verbetering van de omgeving.

 

Gasten

Matthijs Westerwoudt (Wilder Land)

Podcast host

Minke Buizer (Organize Agile)

Luister deze podcastaflevering over regeneratief organiseren

Gebruik de player op deze pagina óf beluister de podcast op één van je favoriete podcast platforms.


Organize Next – De toekomst van organiseren ontdekken we samen

Onder de vlag van Organize Next ontdekt Organize Agile wat de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van organiseren zijn. En hoe we die in kunnen zetten. Want morgen organiseren begint nu. Ook jij kunt nu al beginnen met het bouwen aan de organisatie van de toekomst. Of door dingen binnen jouw organisatie nét even anders te doen. Laat je inspireren door onze ontdekkingen!

Minke Buizer

Ik adviseer en begeleid organisaties in de transitie naar duurzame en regeneratieve organisaties. Hierbij focus ik mij op de gedragsverandering en verandering organisatiestructuur die hiervoor nodig is. Dit vraagt specifiek van toezichthouders en ondernemingsraden om een andere taakinvulling.