Werken met Organize Next

Wij zijn een internationaal team van coaches en consultants die organisaties ondersteunen en begeleiden in het ontdekken en organiseren van de toekomst van werk. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste sociale technologiën en passen die aan aan wat er nodig is in de context van jouw organisatie.

Teamfoto Organize Next

Een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen voor jouw organisatie?

Waarom Organize Next

Hoge waardering van klanten, mede om het maatwerk en de vele relevante praktijkervaringen.
Een aanpak die zich meer focust op het veranderen van gedrag van mensen dan op de “technische” tools en methodieken. Wij geloven dat mensen de verandering brengen in plaats van de “adviesdocumenten”.
Een informele groep van adviseurs en coaches die zich volledig focussen op de klant en wat daar moet gebeuren. We doen wat nodig is. Hierdoor committeren wij ons aan de opgave die er ligt.
We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in organisatieland. We tweaken complexe modellen van IT naar non-IT en van commercieel naar maatschappelijk en maken deze begrijpelijk.

 

Onze kernwaarden

Bij Organize Next werken wij met een team van nieuwsgierige, eigenzinnige organisatieadviseurs en coaches met teamspirit en een gezonde dosis lef. Vier kernwaarden die wij doorleven, maar ook onze opdrachtgevers op uitdagen. We zijn zelf nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en de organisatiecontext bij onze opdrachtgevers. Waar zit de frustratie? Wat gaat er goed? Wat is er in het verleden al geprobeerd? En waar wil de organisatie naar toe? We hebben een eigen kijk op de toekomst van werk, maar beseffen ook dat iedere organisatie een eigen aanpak nodig heeft.

We geloven dat teams de motor zijn van vernieuwing. In een goed team is het veilig, kun je zijn wie je bent, zeggen wat je wilt en wordt je gezien en erkend. Je hebt samen te leveren. Als je goed op elkaar ingespeeld bent, kun je bergen verzetten. Daarom vinden we het van belang, dat bij zowel Organize Next als bij onze opdrachtgevers, de teamspirit aanwezig is (of ruimte is om deze te creëren/verbeteren).

Daarnaast hebben we het lef om nieuwe paden te bewandelen, maar ook de pijnpunten te benoemen en eventuele obstakels uit de weg te ruimen. Datzelfde verwachten we ook van onze opdrachtgevers, dat ze het lef hebben om keuzes te maken en door te pakken wanneer dat nodig is.

 

De start van een transformatie

Elke organisatie is anders en elke verandering is anders. Om te bepalen wat belangrijk is voor de organisatie kijken we vanuit Organize Agile naar vier oplossingsrichtingen: Opgavengericht werken, Regeneratief organiseren, grenzeloos samenwerken en strategieontwikkeling in complexe omgevingen.

In een vrijblijvend oriënterend gesprek bepalen we samen met de organisatie welke samenstelling van oplossingen het beste aansluit bij en het meeste resultaat oplevert voor de organisatie.

 

Bij ons werken?

Wil jij ook werken aan de toekomst van organiseren? Bekijk dan onze vacatures.